< tilbage 23-02-2023 - 08:43

Ny hjemmeside

Så er vi klar med DBHs  helt ny side.

Dansk Belgisk Hesteavl vil gerne byde dig velkommen på vores ny hjemmeside. Denne side er lavet i samarbejde med Mediehuset Wiegården i Hobro og vi håber i vil tage godt imod den.

 

Vi håber medlemmerne vil tage den til sig og hjælpe med ideer og materialer og på den måde gøre den til et attraktivt vindue udadtil for hele Dansk Belgisk Hesteavl.

Siden er stadig under konstruktion. Det vil sige at det der mangler af materialer (billeder, gamle historier osv) vil dukke op hen ad vejen. Salgslisten kommer til live igen når annoncer bliver genindrykket.

 

Der vil altid være brug for billeder af god kvalitet, både til at skifte med og i galleriet. Derfor er det vigtigt at sende dem på mail og ikke via messenger. Deling med Dropbox er også en mulighed.

Spørg hvis du er i tvivl.

 

Nu skal du prøve at bruge den og se om den opfylder de behov vi har som forening. Hvis der er noget du føler ikke fungerer, eller der er noget der absolut mangler, så skriv til mig! Så finder vi ud af om det er noget teknisk, noget jeg simpelthen har glemt eller ikke tænkt på eller noget helt tredje.

 

Jeg har glædet mig meget til at vise dig den, og jeg håber vi alle vil få glæde af det!

Mange hilsner

Jette Holm

Webmaster

< Tilbage

<